Välkommen till Saxomatso Redovisning! En flexibel och personlig redovisningsbyrå beläget i Majorna, Göteborg. Vi arbetar med alla ekonomitjänster för alla typer av små och medestora företag. Vår grundläggande idé är att Du ska syssla med det Du är bra på och vi sköter Dina papper, Dina löner, Dina kontakter med skatteverket och andra myndigheter och allt annat som har med Ditt företags administration att göra. För det är vi bra på!! 

Du kanske har ett eget företag där du vill hålla på med verksamheten och inte med en massa papper. För att inte tala om bokslut och deklaration. Och skattemyndigheterna som ringer, trots att Du slet med deklarationen sista natten förra gången det var aktuellt! 
Eller Du kanske har ett aktiebolag med någon eller några anställda, där momsredovisning och bokföring skall skötas varje eller var tredje månad, trots att Du faktiskt har tusen andra grejer som skall göras. Du kanske dubbelarbetar, jobbar på ett "vanligt" jobb och har en verksamhet vid sidan om. Det är ju inte någon förenklad deklaration man kan skicka in om man har ett företag…

Vi tycker också att det är viktigt att Du på ett bra sätt får reda på resultatet av vårt – eller rättare sagt Ditt – arbete. Lika viktigt som att Dina papper är i god ordning, lika viktigt är det att Du vet vad alla siffror och kolumner betyder. På Saxomatso Redovisning finns det alltid tid för att sätta sig ner och prata igenom dina siffror på ett förtroendefullt och begripligt sätt.

Det finns massor med företag i redovisningsbranschen – vi rekommenderar Dig att leda reda på någon Du får förtroende för. Vi hoppas det blir Saxomatso Redovisning!